Sidor

onsdag 12 mars 2008

Snart "lov"

Ibland har man så mycket att göra att man helst av allt skulle vilja dra täcket över huvudet.

Suckar.

Jag har mycket nu. Inga lektioner förrän efter påsk. Men väldigt många sidor att läsa, och fem ganska tuffa uppgifter att lösa och skriva ner som en hemtenta på 8-12 sidor. Jag ska också göra en enkät som ska ut efter påsk (alla informanter blev klara idag!) för mitt examensarbete. Jag ska också, i metodikkursen, skriva tre uppgifter: "Vem är jag och vad får det för konsekvenser i min utbildning"; hitta på en egen gymnasial valbar kurs och skriv en lokal kursplan; skriv en egen poängplan för estetiskt program, inriktning musik (2.500 poäng).

Suckar.

Imorgon ska jag styrketräna, handla och plugga. Jag prioriterar läsandet i metodikkursen för tillfället.

Suckar.

På fredag ska jag bada, plugga, städa och packa. Och eventuellt åka in tills skolan, beroende på när jag måste lämna tillbaka böcker till UB.

Suckar.

På lördag ska jag hem. Till Gulleryd för första gången på allvar.

För er som inte vet: mamma har flyttat från Gislaved till Gulleryd, strax utanför Gislaved (mot Våthult). Det är en liten gullig stuga med naturen runt knuten. Det finns en öppen spis och köket är stort! Det ska bli härligt, jag tror att det kan bli ett bra retreat för mig.

Klockan är mycket. Godnatt.

3 kommentarer:

David Svensson sa...

Ja, det är ett skönt ställe att tillbringa sommaren på. Jag har ju gjort det några gånger.

Anonym sa...

Håller helt klart med David ^^ Glöm inte att gå ner till sjön.. skönt ställe att sätta sig och läsa på

Anonym sa...

Usch jag lider verkligen med dig, om det är ett stöd så läser jag också metadik just nu (kunde vara bra att kunna stava till det också men vissa saker ändras aldrig)

Jag tycker du får ge dig själv ett belöningssystem. Läser du ett par sidor så får du lyssna på en låt som inspererar dig eller liknande. Då blir det helt plötsligt roligare för man vet att ngt ännu roligare väntar på än... Funkar för mig, men det behöver juh inte betyda det funkar för dig...

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)