Sidor

fredag 7 mars 2008

Sinnesrobönen

Ikväll är ett utmärkt tillfälle att öva på det jag fick i uppgift att öva på i terapin: släppa kraven och det jag "måste" göra.

Jag är trött och har sjukkänningar. Om det är ME jag har så är jag inte sjuk - det är bara symtom som uppkommit för att jag är extra trött.

Idag har jag varit i skolan och träffat min handledare, skrivit lite om min auskultation, vilat, tvättat, städat toaletten och dammsugit lite, stökat lite i mitt rum, sett en film (1408, en sådär film, inte särskilt skrämmande - imbd) och mailat lite informanter.

Nu är jag väldigt trött och seg. Jag har haft ont i huvudet hela dagen. Nu har jag inte bara ont i huvudet, utan även i rygg och framförallt axlar och nacke. Jag känner mig trött och vet att jag inte orkar tänka så bra. Lika bra att ta tjuren vid hornen och acceptera den här kvällen.

Funderar på att laga chilihamburgare ikväll istället för på söndag. Egentligen skulle jag woka quorn, men för det första har jag glömt köpa quornbitar (de hade inte det på Coop Extra Eriksberg senast jag handlade), för det andra har jag glömt att lägga ut wokgrönsakerna så att de kunde tinat. Wokgrönsaker tar en evig tid att tina.

Jo, det kan nog bli chiliburgare. Är nog lite sugen på det. Spännande att pröva något nytt också.

I övrigt ska jag släppa alla "måsten" och "krav" och bara vara. Se på tv, kanske en film.

Til next time.

2 kommentarer:

Älgen sa...

Jag hållersjälv på med att försöka släppa alla "måsten". går väl sådär bra om jag ska vara ärlig mot mig själv....nu måste jag jobba klart... ;)

Mia sa...

Du har helt rätt, visst kan det vara så..

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)