Sidor

måndag 29 september 2008

Migrän.

Som tur var slår inte Ipren och Voltaren ut varandra, utan hjälper båda till att hålla migränen i schack. Det och en fråga har jag att skriva om idag.

Utan förvarning slog migränen till idag på morgonen. Jag har inte känt spänningar i kroppen alls de senaste dagarna, medan Emelie varit här, men ändå fick jag synrubbningar. En Ipren och en Voltaren och sedan hoppas på det bästa. Och det verkar som att jag har haft tur.

Jag ställde in mitt möte med handledaren i examensarbetet, och han lovade att skicka de få ändringarna som var kvar via mejl. Sen kunde jag skicka in det - han ville inte se det igen, som han uttryckte sig! :) Inte jag heller just nu, förstås. Vill bli klar med det, läsa någon annans examensarbete och göra opponeringen på eftermiddagen den 30e oktober.

Så jag tar det lugnt under förmiddagen och ska äta lite lunch innan jag åker till min VFU-skola, Hulebäcksgymnasiet i Härryda. Jag ska vara på kulturskolan idag från 14.30 till 19.30. En ganska lugn dag, trots att det blir sent.

S
å kommer då frågan. Jag kan se att folk läser min blogg, och folk kanske suckar och säger "inte nu igen", men jag undrar så - vilka läser min blogg? Hur ofta läser du min blogg? Varför läser du den? Länkar du till den någonstans?

Jag är nyfiken, förstås. Jag har ingen aning om vilka som läser, hur mycket eller hur intressanta mina inlägg egentligen är. Jag har ett mindre behov, liksom många andra som bloggar, att få respons, men jag märker att det egentligen inte är det som min blogg handlar om. Det vore helt enkelt bara roligt att få veta - en extra sporre att skriva vidare om kommentarerna är positiva.

Vill du att jag läser din blogg och kommenterar mer? Säg till! Jag lovar att göra mitt bästa! Har inte alltid tid, men det har inte du heller, det vet jag.

Skriv på! :)

4 kommentarer:

David Svensson sa...

Testa att installera Google Analytics så får du lite mer koll på vad folk gör på din blogg. Inte vem som är där, men hur de hittar dit och vad de tittar på.

Anonym sa...

Att jag är här med jämna mellanrum vet du nog :) har faktiskt en alldeles egen liten favoritlänk tillägnad dej i överkanten pa firefox. Sen att jag är usel pa att kommentera har du väl märkt vid det här laget...

Anonym sa...

Har läst din blogg sedan februari i år och lämnade min första kommentar till ett inlägg som du hade i mars ang. kroniskt trötthetssyndrom. Läser din blogg ett par gånger i veckan, framförallt för att vi lider av samma sjukdom. Jag vill ju veta hur det går för dig o. hur du mår! Har ingen egen blogg el. hemsida.

Hälsn. från Karola på Åland

Anonym sa...

Hejsan Tille! Läser din blogg lite då och då, har aldrig kommenterat någt men tycker att det är kul att få veta lite om hur du mår och vad som händer mellan gångerna vi träffas. Och du, hoppas att du kan strunta i vad det där puckot P. M. Fors sa, jag skäms nästan över att ha samma namn som en sån trångsynt och elak person... Vi ses i morgon och det ser jag fram emot! Många kramar!

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)