Sidor

tisdag 23 oktober 2007

Datorn tillbaka

Datorn lämnades in idag på förmiddagen. Vid lunch återkom butiken och sa att det inte var något problem med datorn.

Jag åt upp min lunch och tog med mig min externa hårddisk som jag vet att det varit problem med. De kopplade in den, och den fungerade, utan problem. Jaha.

Den fick stå kvar i några timmar, medan jag gick hem och pluggade och sedan gick till badet och simmade. Den fungerade fortfarande bra när jag var klar, så de stängde av och gav tillbaka mina grejer.

Och fick mig att betala hutlösa 350 kronor för att de ska låta min dator stå och puttra i några timmar medan de lägger upp sina smutsiga skor på skrivbordet, dricker kaffe och porrsurfar!

Kass stil. Men datorn funkar, den fick göra lite inkonsekvenstest, eller vad tusan det heter, innan den kom igång, men efter det funkade både usb-minne och extern hårddisk.

Imorgon ska jag koppla in skrivaren, så får vi se vad som händer. Om datorn då inte längre känner igen enheterna åter igen, då är det skrivaren det är fel på.

Men nu är det dags för sängen! Tack och lov att jag slipper köpa en massa dyra saker.

Igår fick jag mitt stipendium på 8.000 kronor, och snart får jag CSN också :)

Livet leker, jag kom ner till 81 kg igår och jag fortsätter neråt, men att laga mat varenda eviga dag börjar bli lite trist. Men jag kommer att fortsätta. Stödet jag får från familjen och Emelie är grymt. Tack! Jag älskar er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför generaliserar du alla servicetekniker som smutsiga porrsurfare?

Christian Andersson sa...

Intressant. För det första är den som kommenterar det anonym, för det andra har han/hon helt fel. Jag generaliserar inte alla servicetekniker som smutsiga porrsurfare. Läs igen. Eller läs inte igen. Kanske bäst så.

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)