Sidor

onsdag 11 november 2009

Nybro Slagverksensemble repetition nr 2

Idag kom bara tre till slagverksensemblen. Men det blev riktigt, riktigt bra ändå.

Den tolfte december klockan sexton noll noll är det konsert i Nybro. Julkonsert med Nybro Kulturskola, dess elever och lärare. Då är det premiär för Nybro Slagverksensemble.

Vi blir nog inte någon stor ensemble, men vi gör desto större succé, det kan jag nog lova! Idag kom tre elever. Några hade inte tid att komma, en annan hann inte och en tredje kunde inte. Bara några få menar att det inte är något för dem. Och det är ju frivilligt, förstås.

Nästa termin hoppas jag fler vill och kan vara med. Vi som hade rep idag hade i alla fall jättekul, och jag längtar redan till nästa onsdag!

I övrigt tänker jag friskare tankar. Jag är trött, men inte deppad. Jag ser världen på ett annat sätt, och sådant som tidigare påverkade mig väldigt negativt, småsaker och vad folk sa till mig, är ingenting som påverkar mig alls nu. Jag kan se att friska människor kan strunta i sånt, medan det sjuka i deprimerade människor tar fasta på just småsaker och använder det för att orsaka mental smärta, negativa tankar.

Jag har påbörjat min tredje vecka med Venlafaxin. Nu ska det på allvar börja bli bättre, även om jag känt en klar förbättring redan första veckan. I januari ska det ha uppnått "full effekt", som läkaren sa.

Imorgon bitti ska jag ha telefonträff med en ny läkare. Min förre läkare har ju flyttat från Birka till Teleborg. Eftersom det är svårt för mig att hinna med ett besök på vårdcentralen ringer istället läkaren till mig och hör sig för hur det går med medicinen. Jag åker med ett senare tåg.

Snart är det helg!

/ Tille

1 kommentar:

Kalla sa...

Roligt att höra att du mår bättre!

Trevlig Helg! (som dessutom råkar vara min födelsedagshelg :).

Hälsar Karola från Frankrike

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)