Sidor

torsdag 3 december 2009

Kort uppdatering

Jag tror visst alltid att jag ska orka uppdatera min blogg varje dag när jag återigen gör ett försök. Den här gången lovar jag ingenting!

De två första veckorna med Venlafaxin var "smekmånaden". Sedan gick den första sensationen över och under ett par veckors tid efter det blev jag trött och småtjurig igen, småsaker var mer irriterande än en frisk person skulle uppleva det och det kändes jobbigt att leva. Men ändå, något var förändrat.

Jag orkade mig igenom det. Kanske lite placebo - jag vet att jag äter medicin som inte når full effekt förrän i mellandagarna, så jag får stå ut.

Och jag är trött nu, när jag har haft några jobbiga dagar och sena kvällar, men jag är gladare och mer motiverad, och ser fram emot en massa saker.

Jag lyckades "övertala" min lilla grupp slagverkare att vara med på julkonserten med Nybro Kulturskola den 12e december. Har du vägarna förbi då, slink in klockan 16.00 på Folkan mitt i Nybro och titta på en gratiskonsert som troligtvis kommer vara riktigt bra emellanåt :)

Jag har gått ner 1,4 kg på två veckor, och jag har kommit igång med Viktväktarna igen. De har ju bytt system, från POINTS (tm) till ProPoints (tm), och då fick jag anledning att sätta mig in i det igen. Och det funkar riktigt bra. Deras Veckobonus är mycket bra och gör att man kan äta lite mer då och då. Inte för ofta, men lite extra ett par dagar i veckan gör ingenting alls. Man går ner i vikt ändå.

Och det har blivit lättare att välja bort lightprodukter till förmån för sådant som har högre fetthalt, utan att det skadar ProPoints-värdet under dagen och veckan.

Och snart är det ju trots allt jullov. Det ska bli skönt.

Ikväll blir det operett i Växjö med Musikprofilens lärare och elever. Det ska bli trevligt. Och dagen efter kan jag kompa ut alla lektioner och stanna hemma och SOVA!

Jag skriver igen när jag känner för det. Håll utkik, man vet aldrig riktigt när det händer!

/ Tille

1 kommentar:

Kalla sa...

Welcome back!

Hmmm ... tyvärr kommer jag att missa julkonserten och är förstås avundsjuk på operetten det bjuds på! Lyssnar på Eva Cassidy, fint det också ...

Kommer att hålla utkik efter nya inlägg, som vanligt :)

Hälsar Karola från Loiredalen

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)