Sidor

måndag 15 december 2008

Sista invägningen och nyårsbön

Sista invägningen för året, eftersom jag nästa måndag inte har tillgång till vågen. Men glöm för all del inte att läsa förra inlägget!

Som synes har jag de sista veckorna pendlat upp och ner som en jojo. Det har varit tufft på flera sätt. Risken finns att jag skulle fortsätta uppåt den här veckan som kommer, men tack vare inlägget igår tror jag att det finns en chans, återigen, att jag ska gå ner. Kanske kan jag gå ner även under jul och nyår, om jag kan skärpa mig.

Om jag får komma hem till föräldrar, bröder, och brorson, så tror jag att jag har en bättre chans än om jag är ensam i Göteborg, i alla fall.

Det är också det som jag hoppas på inför nästa år - att jag får flytta ihop med Emelie. Det ska jag låta vara en del av min nyårsbön.

Nyårsbön är istället för nyårslöfte för min del. Det har känts bra i flera år, så jag ska fortsätta med det. Jag ber för året som kommer, och lägger in vad jag vill med mig själv, t.ex. att jag vill ha hjälp av Gud att gå ner i vikt. De första två åren jag bad nyårsbön gick bönerna i uppfyllelse framåt hösten/vintern, och jag kunde tacka Gud för bönesvaret och sedan be om något nytt.

Om ni skulle be om något istället för att avge löfte - vad skulle ni då be om?

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till med maten nu över jul och nyår, jag vet hur svårt det kan vara när det blir en social grej utav det, tänker på dig!

Hoppas att vi ses snart nu när ni båda är på samma ställe och inte så långt ifrån mig och J. :)

Många kramar!

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)