Sidor

måndag 25 januari 2010

Korsord

Jag lyckades lösa Metros korsord idag. Det var ganska klurigt och jag fick återkomma till det några gånger för att lyckas lösa det.

När jag började ta Venlafaxin i höstas gjorde den mig piggare. Med det utvecklades ett starkare tålamod, och jag löste mitt första korsord i slutet av oktober förra året. Sedan dess har jag och Emelie löst ett antal korsord. Hon är mycket bättre än jag - hennes allmänbildning är mycket stor och hennes förmåga att minnas helheter såväl som detaljer är makalöst.

Jag har dock gjort något som Emelie ännu inte gjort. Jag har konstruerat ett eget korsord. När vi spenderade mellandagarna hos Emelies föräldrar i Brämhult tog jag reda på hur man skapar sitt eget korsord. Det var klurigare än jag trodde, men med lite hjälp av Emelie blev jag färdig på nyårsafton.

Vill någon lösa mitt korsord? Skicka ett mejl till mig:

mrtille@gmail.com

OBS! Skriv aldrig ut en mejl som du inte vill att andra ska komma åt i en kommentar till ett blogginlägg. Man vet aldrig vem som läser och använder den informationen!

/ Tille

PS. Jag klarade förra veckans motionsmål: att promenera även lördag och söndag. Denna veckas motionsmål är att ta en långpromenad med gåstavarna i helgen. DS

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Här finns en blogg med små korsord som man kan skriva ut och ta med sig på tåget, stranden eller var man vill: http://ettkorsordomdan.wordpress.com/

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)