Sidor

söndag 27 juli 2008

Farbrorsdagen

Igår, den 26:e juli 2008, föddes min brorson.

C:a klockan 6:55 föddes min brorson. Jag fick under dagen inte några andra besked än att det skulle ha gått snabbt och lätt och att min brorson var frisk och levande. Jag har blivit farbror.

Det är ingenting jag riktigt fattar eller begriper. Det dröjer nästan en vecka innan jag får se honom också, eftersom jag kommer stanna i Borås flertalet dagar in i nästa vecka. Kanske åker hem någon dag tidigare för att få se honom, och för att träffa och gratulera föräldrarna.

Men idag ska jag spela Paintball. Det har varit bestämt ganska länge, men strulat lite pga avhopp, som tillslut ersattes av andra intresserade. Här ska vi spela:

http://www.goteborgsaventyrscenter.se/

180 minuters spel i 25-30 graders hetta. Härligt! :) Vad tar man för kläder? Jag har aldrig spelat Paintball och vet knappt någonting, känns det som. Men jag vet att det är fler som inte vet så mycket, så jag ska inte vara ensam. Jag tror jag åker dit i shorts, men byter om till joggingbyxor när det ska spelas. Tar kanske med mig lite annat ombyte, som t.ex. t-shirt, så jag kan gå ut och äta efteråt.

Mellanmål ska jag ta med mig också, för vi spelar från 11-15, just över lunch. Leverpastejmackor med gurka (fast de som känner mig skulle nog påstå att det var gurka med leverpastejmackor...) och en eller, om jag hittar, flera flaskor vatten.

Jag är nervös. Det kanske märks. Men nu ska jag förbereda mig och sluta babbla. Tänk att jag skrev mer om Paintball än om min brorson. Fast det lär komma mer info om brorsonen. Var så säkra.

2 kommentarer:

Mia sa...

Nej men jisses vad underbart! Lova att du gratta de från mig. Lova!
Hoppas på att få sen en liten bild här på bloggen med...Är det att begära för mycket?

Hur har din sommar varit?
Må väl.
Kram Mia

Christian Andersson sa...

Jag kan lova att gratta från mina vänner, men eftersom de troligtvis inte känner till hälften av dem nämner jag inga namn. Alla får lika mycket del av hälsningen på så sätt :)

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)