Sidor

torsdag 6 augusti 2009

Uppdatering

Min blogg var uppenbarligen saknad, och det räcker med en person så känner jag för att skriva igen.

Fast jag har ingen inspiration att berätta något. Jag står inför så mycket, och jag har huvudet överallt utom där jag borde ha det - här och nu.

Jag vaknar på mornarna och är orolig och nervös inför skolstarten. Jag fick utökat arbete innan sommaren, så det blir mer att göra nu i höst än jag hade innan våren.

Innan våren var jag bara trumlärare i Kulturskolan i Nybro, och hade elever i grundskolan och gymnasiet. Totalt 80%.

Till hösten blir jag i Kulturskolan trumlärare, lärare i musikteori och slagverksensembleledare, och jag har fått jobb på gymnasieskolan Åkrahäll som svensklärare för en el-etta. Totalt 100%.

Det är kul att få jobb mitt i finanskrisen, särskilt i ett yrke där det skärs ner mer än det anställs. Samtidigt blir det en ordentligt uppgradering i arbetstyngd, något som jag både ser fram emot och skräms av.

Att arbeta som svensklärare blir till exempel första gången jag gör. Det nya skrämmer ju ganska ofta. Nog för att jag har två års studier och ett antal veckors praktik, men det blir aldrig verkligheten att studera och träna ett yrke. Nu är det på riktigt. Jag ska planera terminsvis, inte bara för en-fem intensiva veckor.

Nog om det. I slutet av juli fyllde brorsonen Fabian ett år! Hurra hurra hurra! Här kommer lite bilder på min underbara lille vän:

Fabian blir nyfiken och släpper vad han har för händer...

Vad gör du, farbror Tille?

Farmor och Fabian

Jag rensade gången utanför mammas hus.

Progression...

Färdigt!

Fabian på promenad. Egentligen går han oftast
med stöd av bara en hand, och några gånger
har han gått flera steg helt utan stöd.


Blåbär blev snabbt en favorit!

På upptäcksfärd på hård och sträv yta... Men lika glad ändå!

Så till sist en liten inbjudan: gå in på YouTube, sök på MrTille och lyssna på mina inspelningar av:
Logga gärna in och kommentera och ranka! Du kan även i så fall prenumerera på min kanal, och kan därför få veta när jag lägger upp fler filmer. Det hoppas jag nämligen kunna göra så småningom!

Mycket nöje!
/ Tille

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för inlägget! :)Hälsa Emelie att jag ser fram emot den 24:e har bokat in henne kl. 12.15. Och stort lycka till på ditt nya jobb, du kommer att fixa det galant! kram/Ida

Anonym sa...

Jag vill också bli bra på att rensa i trädgården.. Vi har en massa stenläggning och givetvis växer det hur bra som helst mellan stenarna :)

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)