Sidor

torsdag 6 november 2008

ME-symtom på bild

Varsågoda. En videoblogg som ganska väl beskriver min situation vissa kvällar, och t.o.m. vissa dagar, då min ME/CFS visar sig som tydligast.

Det är en lång och långsam video, men det är också därför den illustrerar mina problem så tydligt. Jag kan tyvärr inte säga "mycket nöje", men jag önskar er en någorlunda lärorik resa, om både mig och de problem som följer mig och de som har ME/CFS - med reservation för variationer av symtom!

5 kommentarer:

Älgen sa...

Tack! Kul att göra det med din namne dessutom!

Älgen sa...

Nu har jag kollat på videoklippet. Mycket talande måste jag säga! kämpa på!

Anonym sa...

Du beskriver situationen för oss ME:are på ett mycket bra sätt. Hoppas att det är många som tittar på videoklippet. Kanske fler som förstår då... Men vi har ju bättre perioder ibland, och de är guld värda. Vi kämpar vidare!

Hälsningar från Karola på Åland

Anonym sa...

Har du visat detta för dina läkare?

Men du Tille, du vet att du är inte Tille med ME, utan du är Tille! Det känns som du identifierar dig lite för mycket med sjukdomen och inte dig själv ibland. Men samtidigt kan det bara vara jag som tolkar fel, och blivit "skolskadad"...

Christian Andersson sa...

Ja, Ulrika, det är nog du som är lite skolskadad. Jag identifierar mig inte med min ME, men det är svårt att låta bli att tänka på den när man är mitt i de värsta symtomen.

Min läkare behöver inte se min film, han har redan satt diagnosen ME/CFS på mig.

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)