Sidor

söndag 24 maj 2009

SSJ i sommar? Knappast, haha!

Jag bryr mig inte längre om Sveriges svenskaste jobb. Av flera anledningar.

Mina filmer har inte riktigt tagits emot med den entusiasm jag från början hoppades på. Kanske beror det på att min egen entusiasm aldrig varit särskilt hög.

Den första ansökningsfilmen har rankats som värdelös, och den andra har ingen brytt sig om att ranka överhuvudtaget. Men jag tar det med ro.

Min fästmö, Emelie, åkte till Tyskland i fredags, och den skiljsmässan fick mig att inse att jag i vilket fall som helst kommer tacka nej till SSJ om jag får det. Hon kommer hem den 4e juni, och jag skulle i så fall åka den 6e juni. Can anyone blame me?

Jag är ingen ensamvarg. Jag bodde ensam i Göteborg i fem och ett halvt år. Många gånger var det underbart, men allt som oftast mådde jag faktiskt inget vidare av det. Nu bor jag ihop med Emelie, och jag vill inte ha det på något annat sätt. Att vara ifrån varandra lite då och då är helt okej, men två veckor, där börjar gränsen gå. Tänk om jag skulle vara borta i två månader?

Det vill inte någon av oss.

Nej, jag tänker inte så bara för att min ranking är värdelös eller icke-existerande. Jag tänker så för att jag älskar Emelie och vill ha möjlighet att träffa henne i stort sett när jag vill.

Det hade varit kul att åka på en 60 dagars arbetsresa genom hela Sverige och blogga och twittra och träffa människor (och bli småkändis), men då hade jag velat ha både Emelie och lillebrorsan Samuel med mig.

Men, som sagt, det är inget jag behöver tänka på längre.

Ranka gärna mina filmer, för skojs skull! Jag bryr mig inte om du rankar som värdelöst, för då får jag åtminstone veta vad folk tycker! 96 visningar och inte en enda ranking? Fegisar! :)

Puss och kram!

1 kommentar:

polly sa...

du får ge tips på hur du överlever 2 veckor själv. linus ska på 2vs turné till hösten =((

pepp på dig!

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)