Sidor

lördag 19 mars 2011

Vistaprint

Vistaprint erbjuder gratisprodukter via e-mail. Men man får ändå betala för frakten.

Jag hörde på Plånboken när någon ringde in och frågade om Vistaprints reklam och frågade om deras marknadsföring via mejl, där de med stora bokstäver säger att det är helt gratis att beställa de produkter de marknadsför i mejlet, och sedan tar de ändå betalt för frakten. Enligt Plånboken var det falsk marknadsföring.

Vistaprints hemsida är helt på svenska (vistaprint.se, åtminstone). Deras kundservice har en svensk mejladress. Jag använder ett formulär på deras svenska kundsupportsida och får svar - på engelska. De kan inte läsa eller skriva på svenska. När jag tittar närmare finns det röd text på sidan där jag ska skriva i formuläret att de bara erbjuder support på engelska.

Inte nog med att de håller på med falsk marknadsföring - de kan inte erbjuda support på mitt språk, trots reklam, webbplats och kundsupportsidor på svenska. Det gör mig ganska sur, faktiskt.

1 kommentar:

Doris Carlberg sa...

Jag beställde visitkort och lite andra grejer från vistaprint. Gjorde en beställning genom deras hemsida och betala med visakortet. När jag skulle visa en vän vad jag hade beställt så fanns inte ordern.fast jag har fått bekräftelse på deras sida att allt var ok och min beställning är på gång. Sen såg jag att de hade dragit pengarna från mitt konto. Skrev till dem åtskilliga gånger till dem och påpeka att de hade tagit betalt men inte fått varorna eller bekräftelse på dem. Nu visar det sig att de inte kan hitta min order eller pengarna som de har dragit. Tycker det verkar konstigt att de inte kan spåra pengarna när jag har skickat ett utdrag från mitt konto på datum,tid och summan. Känner mig väldigt lurad och jag kommer att göra en polisanmälan i Holland för grov stöld av pengarna. Annars vad det gäller deras sortiment så är det OK.

Doris C

Elvisthecomic.se

Elvisthecomic.se
Hur mycket är en kvinna värd? (Ser du inte vad det står? Kommentera i ett blogginlägg!)